Čiastočne zrekonštruovaný 3-izb. byt Ružomberok-Roveň

  • 1. Ružomberok - MÚ
  • 2. pôdorys
  • 3. predsieň
  • 4. WC
  • 5. detská izba
  • 6. spálňa
  • 7. obývacia izba
  • 8. kuchyňa
  • 9. špajza
  • 10. kúpeľňa

exkluzívne

82.990,- €

vrátane provízie

Zobraziť fotogalériu (10 fotografií)

- P R E D A N É -

FatraReal ponúka na predaj v meste Ružomberok, v obľúbenej mestskej časti Roveň, čiastočne zrekonštruovaný, útulný 3-izbový byt s balkónom.

Byt o rozlohe 68 m2 s orientáciou juh (spálňa, detská izba) - sever (obývačka, kuchyňa s balkónom), sa nachádza na 3. podlaží, s novo zrekonštruovaným tichým výťahom v bytovom dome.

Poloha bytovky, neďaleko Ústrednej vojenskej nemocnice, plne využíva pohodlie mestskej infraštruktúry s dobrou dostupnosťou do centra mesta na pešo, autom alebo MHD - zastávka pri bytovke, tak isto k nákupným možnostiam - nové nákupné centrum v blízkosti, alebo aj relaxu ako n. p. plaváreň.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná a balkónové dvere so žalúziami, bytové jadro (WC, kúpeľňa so sprchovým kútom) a kuchynská linka. Výhodou tejto čiastočnej rekonštrukcie je, že zatiaľ pôvodnú nezrekonštruovanú časť bytu si môže budúci majiteľ dotvoriť podľa vlastných predstáv.

Byt sa skladá z predsiene, WC, spálne, detskej izby, obývačky so vstupom z predsiene a kuchyne, prechodnej kuchyne (od predsiene smerom ku kúpeľni a špajze) s jedálenskou časťou, špajzou a výstupom na balkón, kúpeľne so sprchovým kútom, a pivnice.

V byte sú na podlahe v izbách položené drevené parkety a v predsieni linoleum. Keramická dlažba je položená v kúpeľni, WC a na balkóne. Okná so žalúziami a balkónové dvere sú plastové. Kúpeľňa a WC sú obložené keramickým obkladom.

Vzorne udržiavaný zateplený 5-podlažný bytový dom, v ktorom sa byt nachádza, je takisto vo veľmi dobrom stave, pretože je v ňom prevádzaná pravidelná údržba a boli realizované aj potrebné rekonštrukčné práce.

Byt sa predáva vyprataný, tak ako je zdokumentované vo fotografickej dokumentácii.

Mesačné náklady pre 2 osoby na tento útulný a príjemne pôsobiaci byt sú vo výške cca 130 € (SBD) + 25 € (elektrina). Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je k dispozícii.

Cena, ktorá Vám umožní stať sa novým majiteľom tohto, svojou polohou veľmi zaujímavého bytu je 82 990 €. V tejto cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis a takisto aj poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť.

Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky, e-mailom alebo osobne pri obhliadke nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.

- P R E D A N É -

Poloha nehnuteľnosti na mape



Podrobné informácie

vrátane provízie

3

3

68 m²

68 m²

osobné

čiastočne prerobený

predané

áno - separovaný

áno

lokálny poskytovateľ

sprchovací kút

spoločné

áno

áno

áno

verejné

panel

čiastočne

áno

áno

nie

áno

plastové

+421 905 186 606

poslať správu

Slovensko

Ružomberok

Ružomberok

Za dráhou

 

osobné

3-izbový byt

predaj

logo


+421 905 186 606
info@fatrareal.sk
https://www.fatrareal.sk/

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Juraj Surový

Juraj Surový

Konateľ

hovorím po slovenskyIch spreche deutschmluvim česky

Telefón: +421 905 186 606
E-mail: surovy@fatrareal.sk

všetky realitné ponuky makléra

TOP PONUKY