2-izbový byt s veľkou loggiou, Ružomberok - Polík

  • 1. Ružomberok, Námestie slobody
  • 2. pôdorys bytu
  • 3. vuzualizácia bytu
  • 4. predsieň
  • 5. obývačka
  • 6. pohľad z obývačky do kuchyne
  • 7. kuchyňa s jedálenskou časťou
  • 8. kúpeľňa
  • 9. spálňa
  • 10. loggia

exkluzívne

69.990,- €

vrátane provízie

Zobraziť fotogalériu (10 fotografií)

- P R E D A N É -

Ponúkame na predaj v širšom centre mesta Ružomberok, vo vyhľadávanej mestskej časti Polík, 2-izbový byt s veľkou loggiou.

Byt o rozlohe 58 m2 s orientáciou východ-západ, sa nachádza na 2. poschodí bez výťahu, v zateplenom trojpodlažnom tehlovom bytovom dome, s veľkým vnútorným dvorom medzi obytnými domami a bezproblémovým parkovaním.

Byt sa skladá zo vstupnej chodby, obývačky, spálne s výstupom na loggiu, kuchyne s jedálenskou časťou, kúpeľne s vaňou a s WC a pivnice.

V chodbe, obývačke a kuchyni je na podlahe rovnaká plávajúca podlaha; v spálni je celoplošný koberec a v kúpeľni je špeciálna vlhku odolná plávajúca podlaha. Keramická dlažba je položená v časti chodby pri vstupe do bytu. Okná so žalúziami a so sieťkami proti hmyzu a balkónové dvere sú plastové. Rozšírená kúpeľňa, umožňujúca väčší komfort, je obložená keramickým obkladom.

Byt prešiel kompletnou, veľmi vkusne a kvalitne prevedenou rekonštrukciou - vrátane elektrických a sanitárnych rozvodov, jemnozrnných omietok atď.

Pred nedávnom boli na bytovom dome pri rekonštrukcii fasádnej časti, pôvodné balkóny zmenené na priestranné loggie (cca 4,5 m2), ktorých komfort a pohodlie sa dá využívať najmä v letných mesiacoch.

Vstupné dvere sú protipožiarne. Na mieru sú robené drevené zárubne s dverami a tak isto aj veľké posuvné dvere medzi obývačkou a kuchyňou.

Byt sa predáva aj so všetkými zabudovanými spotrebičmi v na mieru robenej kuchynskej linke (sklo-keramická el. platňa, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička, mraznička). Súčasťou výbavy bytu je aj na mieru robená vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe.

Tento útulný a príjemne pôsobiaci byt je vo veľmi dobrom stave, nakoľko bol len zriedkavo využívaný a súčasní majitelia ho príkladne udržiavajú.

V kúpnej cene, ktorá Vám umožní stať sa novým majiteľom tohto, svojou polohou blízko centra mesta zaujímavého bytu, je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.

Nehnuteľnosť je možné financovať hypotekárnym úverom, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť.

Podrobnejšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky, e-mailom alebo osobne pri obhliadke nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte prosím kontaktovať.

- P R E D A N É -

Poloha nehnuteľnosti na mape



Podrobné informácie

vrátane provízie

2

3

2

58 m²

osobné

po rekonštrukcii

predané

áno - separovaný

nie

optika

vaňa

spoločné

áno - 1

áno

nie

verejné

tehla

čiastočne

áno

áno

nie

nie

plastové

+421 905 186 606

poslať správu

Slovensko

Ružomberok

Ružomberok

R. Dúbravca

 

osobné

2-izbový byt

predaj

logo


+421 905 186 606
info@fatrareal.sk
https://www.fatrareal.sk/

napíšte nám

Pre viac informácií kontaktujte

Juraj Surový

Juraj Surový

Konateľ

hovorím po slovenskyIch spreche deutschmluvim česky

Telefón: +421 905 186 606
E-mail: surovy@fatrareal.sk

všetky realitné ponuky makléra

TOP PONUKY